Demam

Assalamualaikum. Maaf nak tanya mommy. Normal ke kalo pregnant awal awal ni badan kita asyik rasa macam nak demam je? Lagi lagi dari petang hingga ke malam. Saya sekarang 9 weeks 4 days. Kerap pulak demam dan rasa xsedap badan. Harap mommy blh share ye.

2 Các câu trả lời

Normal. Blh check suhu. Suhu melebihi 38°c blh pg klinik jumpa doc. Suhu bwh dr tu blh la mkn panadol 2 biji.. Biasala tu, hormon berubah. Demam ni tanda badan tgh "bekerja".

macam saya sis. dari awal sampai minggu ke7 still tak sedap badan. petang ke malam ke memang badan panas, tak larat nak buat pape dah