First baby

Assalamualaikum ,maaf nak tanya kandungan saya dah 31week first baby tapi baby tak pusing lagi kepala still kat atas ,normal ke ? Dan agak² bila dia akan pusing ?

1 Trả lời

Waalaikumussalam mama. Maaf baru nampak post mama.. Apa khbr? Rasanya dah melhirkan.. Anyways selamat berpantang mama. Moga anak dan mama sentiasa dijaga allah sentiasa sihat selalu. Stay safe both of you❤️ Btw utk soalan puan tu, normal puan. Nak dekat2 tu barulah baby nak engage dekat bawah.