26weeks

Hi semua.. Saya nak tanya, bila baby akan pusing ke bawah? Sebab masa checkup semalam kepala baby still kat atas. Minggu ke berapa kepala dia akan turun ke bawah ya? #firstpregnancy

2 Các câu trả lời

Sy 28 weeks pun baby masih breach, tanya doctor dlm minggu ke 32 keatas baby akan pusing.. Dah nak dkt2 due nanti kena scan lg skali..

5y trước

Oh okay.. Tq sis

Sy pun smlm baru checkup. 26weeks kepala baby pun kat atas.. misi ckp 36weeks baru kepala baby dok kat bawah..