Uri Dibawah

Assalamualaikum maaf nak bertanya, saya baru 21 weeks & semalam pergi scan doktor bgitahu uri ke bawah tapi xteruk ..mcm mana ya tips nak naikkan balik uri pada kedudukan asal.. insyaAllah moga baby & saya sentiasa sihat walafiat & dipermudahkan utk bersalin nanti secara normal.. Aminn #fisrtbaby

1 Trả lời

time solat, sujud lama2. boleh juga buat di luar waktu solat. sujud selama 30 saat. buat beberapa kali dalam sehari. Inshaa Allah takde ape tu 😊