tak ada alahan

Assalamualaikum, maaf la saya nk bertnya . Mcm ni mmg confirm pregnt kan . Saya blm g klinik lagi cek .. tpi saya lgsg xde ciri2 ibu mngndung , contoh alahan ke , xboleh mkn ke(malah kuat mkn lagi ada) sakit sgt dkt buah dada ke , cume yg ada rse ngilu skit2 je dkt puting tu .. tpi mcm rse malas n mngntok tu ada la

tak ada alahan
2 Các câu trả lời

Sis i think u are pregnant. Ngilu puting tu petanda awl. Mngntuk pn sama. Saya 5 weeks already bru cek.

5y trước

Yeke sis . Tq sis . Mngu depan baru saya pergi klinik cek

dah berapa week tu..?

5y trước

welcome mommy.. enjoy the moment ya.. 💕🤗