Susu badan drop 😅

Assalamualaikum. Maaf la nak tanya, memang kalau kita preggy pastu anak still bf (1y3m), susu badan terus drop ke? Sebab ada baca haritu susu badan akan berkurang bila kita pregnant tapi ni terus takde. Picit2 pun tak keluar susu langsung. Tapi anak still isap cuma takde susu la kot. Isap time nak tido je 😅 #pleasehelp #ingintahu

Susu badan drop 😅GIF
8 Các câu trả lời

situasi sama macam saya..anak saya baru 1y4m tgh pregnant skng nie..susu memang dah tak dew..tapi dia still hisap macam biasa..ank sis tak nak minum botolkn..cuba try buat susu sejuk2..sebab anak saya mula2 pun tak nak..dekat sebulan jugalh nak bagi dia minum susu botol..dri yg suam,suhu bilik last sekali saya buat susu sejuk guna air panas sikit+tambah air peti sikit..barulh dia nak minum..seminggu tu memang bagi yg sejuk..lepas seminggu saya slow2 tukarkn kepada suam pula..alhamdulillah dia pun nak susu botol..

2y trước

sama2