Susu badan drop 😅

Assalamualaikum. Maaf la nak tanya, memang kalau kita preggy pastu anak still bf (1y3m), susu badan terus drop ke? Sebab ada baca haritu susu badan akan berkurang bila kita pregnant tapi ni terus takde. Picit2 pun tak keluar susu langsung. Tapi anak still isap cuma takde susu la kot. Isap time nak tido je 😅 #pleasehelp #ingintahu

Susu badan drop 😅GIF
8 Các câu trả lời

𝐁𝐚𝐛𝐲 𝐚𝐰𝐚𝐤 𝐧𝐢 𝐦𝐚𝐜𝐚𝐦 𝐛𝐚𝐛𝐲 𝐬𝐚𝐲𝐚𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐚𝐤𝐦𝐚𝐨 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐥𝐞𝐭𝐚𝐤 𝐝𝐥𝐦 𝐛𝐨𝐭𝐨𝐥😅 𝐦𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐚𝐢𝐫 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐤 𝐩𝐨𝐧 𝐧𝐚𝐤 𝐩𝐚𝐤𝐚𝐢 𝐝𝐥𝐦 𝐜𝐚𝐰𝐚𝐧😂

3y trước

Hahaha tu laa pakai cawan je senang tapi susu formula pun dia taknak 🤣