Susu badan drop 😅

Assalamualaikum. Maaf la nak tanya, memang kalau kita preggy pastu anak still bf (1y3m), susu badan terus drop ke? Sebab ada baca haritu susu badan akan berkurang bila kita pregnant tapi ni terus takde. Picit2 pun tak keluar susu langsung. Tapi anak still isap cuma takde susu la kot. Isap time nak tido je 😅 #pleasehelp #ingintahu

Susu badan drop 😅GIF
8 Các câu trả lời

𝐊𝐞𝐬𝐢𝐚𝐧𝐧𝐲𝐚. 𝐈𝐬𝐚𝐩 𝐭𝐚𝐩𝐢 𝐭𝐚𝐤𝐝𝐞 𝐤𝐞𝐥𝐮𝐚 𝐬𝐮𝐬𝐮? 𝐚𝐰𝐚𝐤 𝐭𝐚𝐤 𝐭𝐫𝐲 𝐛𝐠𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚 𝐤𝐚?

3y trước

Baby tak pernah suka susu botol sejak dia lahir 🤣