Set berpantang

Assalamualaikum and hi all lovely mommies . Saya first time mom , nak minta jasa baik semua untuk share set berpantang ? Beli set lebih baik ? Atau individual ? Ada brand yang recommended? Btw Due saya 22 mei . Thank you in advance mommies ✨

1 Trả lời

individual. my experience beli set and in the end banyak yg xguna. so for 2nd time, beli yg btul2 guna saja (losyen, sabun herba)

3mo trước

Faham . Thank you sis for sharing . Kalau tak keberatan nak tahu untuk pilis , mandian herba tu wajib atau tidak ya ? Atau atas individu ? Maaf ya banyak bertanya .