Teringgin

Assalamualaikum, kandungan saya dalam 4 minggu nak masuk 5 minggu. Kalau nak maka megi boleh tak yang kari tu? Sebab teringin sangat ?

24 Các câu trả lời

Makan berpada2. Kurangkan perencah. Buang air rebusan pertama dan gantikan air yg baru.

5y trước

🤗🤗

Boleh jee mkn tp dlm kuantiti yg sedikit..buat lepas mengidam jee 🤭🤭

Bole.. Just krgkan seasonings dia spya x pedas sgt.

Klu saye mkn sikit buat rasa ja.. Bg tekak rasa..

Boleh sekadar utk merasa. mesti berpada sbb pedas

Boleh...im already at my 12 weeks and everything is fine

Boleh je makan..asalkan jgn berlebih lebihan...

Boleh je sis. Tapi jangan selalu sngat ya 🤗

Boleh just jgn hbis kn semua ..sikit2 je

Sy siap mkn ramen lgi....teringin sngat....

5y trước

Banyak kali dah mkn ramen...klau tkut nk mkn sbb pedas boleh je share dgn suami ke kita mkn sikit je buat rase...