Result hb - firstime buat buku pink

Assalamualaikum kakak2 ku, saya amik darah tuari utk hb firstime. Lepas je amik terus nurse suruh balik dan x isi pun buku pink tu. Nak tanya bila akan isi? Diorg akan call kite ke bagi result? Sebab saya risau tiba2 gusi pucat pening hilang selera semua simptom anemia 😥

1 Trả lời

waalaikumussalam. puan boleh dtg klinik terus utk bgtahu mslh puan. puan mintak supplement utk tmbah drh kalau boleh. gusi pucat & pening mmg simptom kurang drh tu. puan ada cuba scan dkt swasta x sblm ni? sbb puan boleh tahu dh hamil brp minggu. cukup minggu kk akan bukak buku pink. ada sstengah kk x perlu scan swasta sblm bukak buku pink jd lebih baik puan tanya nurse terus alang2 nk ke klinik tu. setiap kk prosedur bukak buku pink mungkin x sama. semoga cpt sembuh & dpermudahkn urusan puan

2y trước

sama2 puan ❤️