Merancang untuk baby no 2

Assalamualaikum ibu,momies semuaaa. Berapa lama ibu,momies baru dapat anak no 2 ? Boleh share ? Any tips for cepat lekat. Anak sulung sdah 3 tahun . Sy sdah sebulan x period , tpi check upt still negative 🥲

Merancang untuk baby no 2
3 Các câu trả lời

sy rancang sndri sis.. ank sulung 3thun 6bulan.. lps tu sy pakai opk utk thu bila waktu subur.. dh jmp time subur, kene bd dlm tempoh tu dgn suami.. in shaa allah, opk bnyk membantu juga.. alhamdulillah lps tu sy lekat.. skrg 5bulan dh.. selebihnya usha,doa n tawakal.. cuba la opk, mana thu ianya membantu..

3y trước

welcme.. yke sis.. alhmdulillah, kekdng lmbt sikit kne tgu delay betul.. btw, tahniah ya..

insya Allah moga ada rezeki pn 🤗 boleh cuba minum ladyes Coafee wasap sy www.wasap.my/60129876070/lcnufiya

3y trước

alhamdullillah tahniah pn 🤗

Hai sis, biasa sebulan dah dapat double line sama terang if pregnant. Sis amalkan folic acid setiap hari tak?

3y trước

Alhamdulillah.