Pray For Good News

2 3 hari lepas simptom pregnant mcm ada.. Tp dh dekat hari nk period ni.. Simptom trus hilang.. More to simptom period..breast dh kurang skit.. 4x check upt & negative.. Serious rasa down ?? Hoping for miracle ??any tips untuk pregnant cepat x? ?

2 Các câu trả lời

Amalkan makan folik asid, stop makan yang tajam macam nenas. Stop minum air gas & kafein. Lepas tu bersama dengan suami 2-3 hari sebelum subur sampai la 2-3 hari selepas subur. Lepas bersama jangan buang air kecil. Baring terlentang & lapik bantal bawah punggung.

5y trước

Ok sis... Noted.. Tqq 🙏🙏

2 weeks before and after period sis fertile. Try la masa² tu.. Harap membantu..

5y trước

Ok tq sis 🙏