UPT NEGATIVE

Ada tak momies yang upt negative but bila check pregnant? boleh share pengalaman?. upt negative but tanda semua macam pregnant so far lewat haid baru 2 minggu. ke awal lagi? sbb seblumni pun negative then lama sikit baru 2 line.

2 Các câu trả lời

If lewat 2 minggu dah boleh dah test upt sekali lagi. Usually result upt kita amik before 5 minute. After 5 minutes dah invalid. So why not pergi watson ke mana ke beli upt dip&tell. You test using morning urine. If terus naik 2 line, tahniahhh!! ♥️♥️

klau nak ikut test upt confirm naik double line terang sis sbb dh lewat period 2minggu .. 1minggu pun boleh nmpk double line .. tambah2 klau period jenis teratur setiap bulan .. cuba sis guna upt clear blue, n test air kencing first bila bangun tidur ..