confused

Assalamualaikum ibu2..kemarin ada temujanji d kk..nurse yg selalu urus sy tu tiada..so nurse lain yg urus..sy skrng dah 28 week 4 days tpi nurse tu tak mention pasal kira pergerakan baby...so mcm mna sy patut kira atau tak perlu?

2 Các câu trả lời

Kira. Sy haritu lpas 2mggu sptutnya kira bru ad tmujnji. Sy kira sndri. Catat dlm buku. Jumpa nurse snyum dia. Sbb buat. 😊

Nurse tu x ingt kot...boleh jer tny nurse tu remind kt dye...huhu