BP tinggi

Assalamualaikum ibu2 yg bru pengalaman baru preggy n msih 1st trimester. Please jgn stress n byk memikir. Sy bru discaj dr wad due to BP high. Doctor diagnosed hypertension n effect pd bby. Bby xde progress pekembangn n xde jantung. Suppose to be kandungn da 14weeks, tp scan size bby baru 6 weeks 5 days.... Allah mengetahui segalanya. Pakar bgtau, mungkin bby xjadi n potensi miscarriage sgt tggi. Skrang BP da turun, n da stat bleeding. Doakan sy sihat n kuat ye ibu2 semua. First baby after 2 years marriage. Sy dan suami dah redha, cuma tggu another checkup for scan. Doakan sy ye....please ibu2 jge kesihatan.. don't stress . ..don't overthinking...please syg nyawa anda n bby... Doakan sy masih diberi peluang utk mengandung lg.... ☺️☺️

1 Trả lời

may god gives u another chances to pregnant again amen2..btw btl tu sis ..mama2 mngndung ni tda boleh stres..its can effect ur pregnancy..