Umur baby beza 2 minggu dari Tarikh 1 period

Assalammualaikum siapa penah alami situasi umur bby beza 2 mggu dari Tarikh 1 period... Maksud sy klau ikut umur dr 1 period bby skrg dh 8w4d tp aritu scan bby jadi 6w4d...Sape penah alami blh share pengalaman...kemudian sblm ni sy penah keguguran 2x n berharap sngt bby kali ini sihat n kuat... Wkt scan aritu doktor ada ckp jantung bby mcm lemah takut gugur lg...tp sy xde ape2 simtom keguguran mcm bleeding ape smua... Mohon doa dr ibu2 smua agar bby sy sihat n kuat sehinggalah selamat dilahirkan... Amin#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

doa banyak2 solat hajat solat dhuha solat tahajjud, inshaAllah semua yang Dia atur, tu yg terbaik. kalau scan lari jauh mcm tu, selalunya doktor akan repeat scan lepas seminggu dua. kalau next scan nanti saiz baby naik selari dengan scan yang lepas, inshaAllah okay tu.

Sy sis.. next scan bru dia ikut umur yg sptutnya 😅 smoga dipermudahkan, baby sis sihat & kuat.. aminnnn

Sy and it's normal