Balik kampung

Assalamualaikum ibu2 smua . Saya nak tanya ... saya mengandung 7 minggu 1 hari . Dan saya nak balik kampung atas urusan suami sya . Perjalanan menggunakan kenderaan kereta dan masa diambil 2 jam 30 minit utk smpai ke destinasi . Adakah ia tidak mempengaruhi keselamatan kandungan saya ? #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

1 Trả lời

Rasanya tk jd masalah klu bawa kereta tk terlalu laju dan tk lalu jalan yg tk rata/berbonggol-bonggol. Kena pastikan tk terhentak kuat sbb risiko awal pregnancy tu. Apa pun better refer doktor sbb lain badan lain penerimaan.

3y trước

Terima kasih puan atas jawapanya 😊