Hamil di usia 40 an

Assalamualaikum ibu2 semua...umur sye 40 thn dn sdg hamil 3 bln,apakh risiko2 hamil di usia 40 an?

15 Các câu trả lời

saya skrg hamil anak ke 7..umur 40 thn ni .kdg2 sakit dada..risau pula..😣

Mak sy mengandungkn adk bongsu umur 46,ok je..hihi

Saya pun pregnant umur 40 sis.. & ni my first pregnancy... In shaa Allah.. Doa yg baik2.. Semoga kita dipermudahkan sgala urusan

Ada yang tahu tak mcm mana nak kira tarikh subu ? bulan 9 sy start period 19/9-24/9 , untuk bulan 10 sy period dari 23/10-27/10 . sy lakukan hubungan pada 30/31 dan 1/11 . adakan sy ada peluang untuk hamil ?

Pk positif je sis.tawakal pada Allah