13 mgg masih tiada selera makan

Assalamualaikum ibu2 semua...sy baru 13weeks...start preggy berat menurun 5kg untuk 1 trimester ni...selera makan xade buat masa skang ni..normal ker...risau nya....

1 Trả lời

sama la dari awal ngandung sampai masuk 4bulan baru selera makan okey sbb alahan teruk makan je keluar balik tgk nasi pun tak boleh berat mmg setiap bulan turun huhuu awak try makan sikit2 tak pun tukar la nasi tu ke bihun sebagainya janji ada makan nanti dah masuk second trimester insyallah selera btambah2 asyik lapar je berat pun akan naik 😊

3y trước

tq dear....sy dah mmg kurus berat bdn turun trs rasa takut....haish