Blackmore's Vit C

Assalamualaikum ibu2 semua..Saya nak tanya boleh ke ibu hamil makan Blackmore's Vit C ni?

Blackmore's Vit C
8 Các câu trả lời

Ubat doc yg bagi sdh memadai. Vit C ni kandungan dia trlampau tinggi, tidak bagus. Anything, tanya yg lagi pro, Doctor.

Refer doctor dulu la..jgn amik sukati je unless vit c dr buah mkn la byk mana pun..

Rasanya xboleh sembarangan.. Better tanya doc ye..

Better refer doc dulu...

Xtau nk ckp

Boleh..

kandungn dia sis? kena tnya dekat klinik lah. cba tngok blackmores khas utk ibu prggy yg ada fish oil skli. ada vitamin c ke xde. kalau ada baik ambil yg skli.

Boleh... Ini pil vitamin C