Keterujaan

Assalamualaikum ibu2 semua..saya baru pertama kali ingin menjadi ibu setelah 2 tahun berkahwin..sya dan suami jarang bersama kadang2 semingu sekali..kadang seminggu tak tak main langsung..tpi jika allah tetap nak bagi rezeki pada kita semuanya akan terjadi kan..sekarang sya dah lewat period selama 10 hari..dan saya telah berulang kali tes upt..sya confius sebab saya takda tanda2 hamil..tkda rasa mual muntah sakit kepala semua cuma sya kerap kencing dengan sakit bahagian payudara..mintak tolong beri pendapat ye ibu2 semua#firstbaby

Keterujaan
23 Các câu trả lời

saya waktu mula mengandung pun tkde tanda cuma badan rasa penat je lpstu sakit perut itu je lain orang lain cara dy 🤭