mencari side income

assalamualaikum ibu² semua , sy tengah struggle cari side income sesiapa ada job ke nak bagi sy buat insha allah saya buat , sy tengah pregnant anak ke 4 . Keadaan sangat2 teruk sekarang dengan suami sorang je kerja .. memang tak cukup perbelanjaan makan minum dgn anak makin membesar .. suami gaji 7hb beras 2 kali masak je lagi .. nak menangis x guna ni je cara yg ada , if sesiapa nk upah untuk buat posting barang jualan ke apa boleh pm saya .. sy dah berniaga kt tiktok semua takde rezeki lagi .. #pleasehelp #SemogaDimurahkanRezekiDanSihatSelalu

9 Các câu trả lời

sy masa pregnant pon alahan teruk terpaksa benti keja. harap suami je keja. bila alahan dh ok sikit sy buat part time kemas homestay. Alhamdulillah rezeki. nie skrg tggu habis pantang nk start semula kerja. x habis pantang nie pon sy dok kemas gak homestay. baru pantang hari ke 18😅😅😅

9mo trước

cuba sis buat kerja yg x berat. yg santai2. cth mcm ambil upah lipat baju. semoga urusan sis dipermudahkan 💪💪💪

hai mommy...sabar ya. tetap kuat🙂 tak apa konsisten je upload video trus kat tiktok apalagi buat tiktok affiliate mesti akan ada order nnti...i pun dulu macam tu, tapi konsisten 100% .finally bisa dapat income bulan bulan dari tiktok. 😍

hai assalamualaikum... ad tak yg kat snim bby 4 bulan lebih dia tak berak 4 hari disbbkan batuk berkahak jdnye kurang mnum susu fm ... prut tak kembung bby kentut je sllu ...

9mo trước

Kenapa awak tanya dekat reply??

Moga dipermudahkan urusan awak sis.. try jadi dropship baju or brg makanan sis.. makanan org sentiasa cari..

Td sy nampak iklan susu efferty tengah cari dropship. Mungkin sis nak cuba?

semoga sis di murahkan rezeki dan di permudahkan segala urusan Aamiin

semoga dipermudahkan urusan awak

smoga urusan awak dpermudahkn

semoga kuat