Anak Syurga Ibu ?

Assalamualaikum Ibu2 Semua.. Sy Preg Nk Msuk 32week..tp Allah Lebey Sayangkan Dia.. Dia Dah Jadi Anak Syurga.. ? ? Meninggal Dalam Perot Tp Skrg Sy Masih X Bersalin Atas Sebab Baby Melintang.. Susah Utk Bersalin Normal.. Mohon Doa Ibu2 Doakan Sy D Permudahkan Urusan Bersalin Nanti Dan Doakan Sy Kuat Berpantang Tanpa Baby.. ??

68 Các câu trả lời

Innalillah , Salam takziah sis dan suami 😭 Sy faham perasaan sis sbb sy pernah mengalaminya .. Ada hikmah semua ni , Allah sayangkan Anak sis ..tahniah sis kerana memiliki Anak Syurga di alam yg kekal abadi disana .

4y trước

Sy faham apa sis rasa , msa ni Suami dan keluarga amat kita perlu , sis selawat banyak2 na . InsyaAllah,ada sesuatu Allah nak bagi tu utk sis dan suami diatas ujian ni