kaki bengkak

Assalamualaikum ibu2 semua, nak tanye if kaki ade bengkak kan.. Bahaye ke x? Ni anak first xbape tahu sgt..Tq pd yg sudi reply..skrg dh 36w1d ..#seriusnanya

5 Các câu trả lời

normal kaki bengkak. lagi 12 hari je lagi. mudah2an dipermudahkan segala urusan sis bersalin nnt. #22Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

4y trước

Aamiin tq sis.. Moga berbalik jua pd sis.. Dipermudahkan segala urusan bersalin juga..

klau dua2 belah kaki normal. tp kalau sebelah kaki je bengkak & bhgian peha slalu sakit , minta nasihat dktr ye. tkut drah beku.

4y trước

Baik sis terima kasih

Saya kaki bengkak 38w tp masa checkup dkt kk saya tnye nurse dan bgtau doc, mereka ckp normal dan tidak bahaya 😊

4y trước

Ok sis

ok je, nurse pesan tidur tinggikan kaki,letak bantal

4y trước

Ok tq nnti sye apply mse tidur..

normal tu..