baby mengeras dlm perut

Assalamualaikum ibu2 sekalian .. kandungan sya nak masuk 6 bulan.. masa kandungan sya 4bulan harituu .. bby aktiff jak.. tapi sejak smlm beby balik2 mengeras dalam perut. N xaktif mcm selalu .. sya nak tnya tu normal ka?

1 Trả lời

Waalaikumsalam sis . Kalau sis rasa x sedap hati baik terus pegi hospital . Nanti sana dorg akan scan tengok baby ok ke tak . Dekat sini org boleh bagi pendapat je sis . Yang lebih tau dan arif pasal ni cuma doc . Jadi kalau sis rasa kurang gerak dari biasa better pegi hospital cepat .