Berat turun

Assalamualaikum ibu2. Saya nak tanya, normal ke bulan puasa berat turun? Saya 9 minggu. Minggu lepas timbang 59kg, baru harini timbang 58kg. Turun sekilo pulak😅#bantujawab #firstmom #newmom #bantusharing

6 Các câu trả lời

I rasa normal je.. masa sy 1st trimester pun, turun berat badan. My weight 41-42kg je 😂 tapi makan berselera! Takde waktu tak berselera makan. Alhamdulillah okay je 🤍 now dah hujung 2nd trimester berat I 46-47kg je 😜

Normal je first trimester, sy alah teruk turun 6 kilo🤣, skrg masuk 6 bulan , 6 kilo tu dh topup balik hahahahahha

saya enam bulan masih 59kg berat tak naik naik checkup 22miggu pun sama sampai misi tanya makan tak saya kata makan

normal, sy awal pregnant nk dkt 5kg turun, n lepas 20w naik dgn jayanya 😁😁

sama saya pun dari 58 now dah 55 kg

normal rasa nya