5minggu 2hari alahan teruk

Assalamualaikum ibu2.. Mcmana mau hlg kan alahan teruk ni ya? Baring salah, berdiri lama salah mcm mau pitam. Duduk pun salah.. Prasaan Semua serba salah..

3 Các câu trả lời

Normal tu..sy ms 6 week..dr tdo dlm bilik..g tdo ruang tamu..siang2 duk kt beranda umah..kdg2 smpi kluar g jln kt laman..sbb rse lemas..bdn pn serba x kena..baring slh..dduk slh..sbr ye sis😀

3y trước

Ok sis.. Btw tq ya 😊

alahan ni akn hilang sdri sis. x de ubt utk hilang kn alahn nie.. sy pnh tye doc dan misi sy😊alahn hilang ikut pd bdn msg2

Saya pun haritu begitu..memang selesa kalau baring je..masuk 8weeks dah okay,alahan dah berkurangan..

3y trước

Klau baring selesa ok lgi sis.. Klau sya ni susah.. Baring pun mcm ndak tenang.. 😅.. Lpas tu bgn kejap duduk, bdri, kluar masuk blik..