Selalu semput rasa macam tak cukup nafas. 5w5d

Waktu mula2 takde alahan apa2. Hujung 4w dah start teruk alahannya. Makan minum semua tak boleh. Dok makan buah, susu, kurma dgn biskut jelah. Sekarang makin teruk semput. Rasa mcm dah tak cukup nafas. Baring salah, duduk salah. Even tak buat kerja apa2. Dah byk bedrest dah. Paling teruk pagi dgn malam. Ibu2 mcm ni jugak ke? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Normal sis. Kadang2 takut hb low atau bp tinggi. Tak pun sbb alahan.

2y trước

Kena banyak2 rehat ye

buah ape y sis mkn..sis berangin x

2y trước

klau blh elakkan mkn buah y berangin..pisang..ade org xleh mkn jambu batu jd angin..awk blh mkn mee x..mkn mknn y blh cpt hadam..pernah cube oat x