Jaundice baby

Assalamualaikum ibu2 kt sini.. nk tanya ade petua untuk turunkan jaundice tak? Sy try makan longan kering dan kurma merah tp baby jd kembung perut dan cirit... thanks #firstbaby #jaundiceprolonged #baby2weeks

19 Các câu trả lời

masa anak first dulu mak sy mandikan dgn air herba cina mmg khas untk baby kuning . pegi jee mana2 kedai ubat cina tnye ade tak herba mandian untk baby kuning .

kuatkan menyusu sejam sejam... biar kuning tu ikut dr kencing. sy anak pertama jk kuat kuning. anak ketiga tiada

Saya dulu kerapkan susu badan. Kejut dia bangun kalau dia tdo. Susukan selang 1-2 jam.

Wslm sis..sis blh bli mandian nuraz bgi bby mandi tu xde bhn2 kimia....

Saya kerap kan bagi susu je. Kena try mcm mcm petua yg lain jugak

bli kt kdai cina sis bunga cina tuk mdikn bby

cuba sengkuang cina...

Kerapkan breastfeed...

Breastfeed je