Sakit Bahagian Bawah

Assalamualaikum ibu2 dan bakal ibu semua. Saya nak tanya lah, normal ke kita akan sakit bahagian bawah perut macam senggugut tu? Saya baru 16weeks😰 Kadang2 risau bila sakit sangat. Nak tidur ngiring pon sakit, nak bangun dari tilam&kerusi pon sakit, nak turun tangga pon sakit. Bukan kerap rasa sakit tu, tapi sakit tu akan datang tiba2😓 Kalau ibu2 semua tahu cara nak hilangkan sakit tu boleh lah share2 dengan saya hehehehe❤️❤️❤️

1 Trả lời

Hi sis sakit tu kalau sehari berpanjangan ke? Sama mcm sengugut tak? Kalau sama mcm sengugut dan sakit tu berpanjangan please ii pergi mana ii hospital secepat mungkin walaupun takde bleeding just check your condition ya

2y trước

Takpe sis kalau pasal kesihatan ibu mengandung ni tak boleh amik ringan kan, saya pn pernah sakit ii gi klinik tp alhamdulillah baby okey je , kalau sis rasa tak okey pergi je korang nk marh dorang punya psl la janji baby kita sehat ☺️