Saya baru kahwin

Assalamualaikum. Ibu2 dalam ni doakan sy ada baby jugak . Semoga doa2 ibu dalam ni makbul 🤲

10 Các câu trả lời

Semoga sis dikurniakan baby yg soleh dan solehah. Sis dh boleh makan folid acid. Sy amalkan terus lps kahwin. Alhamdulillah lps 4bulan sy hamil. Sedikit tips dari sy selalu amalkan makan buah kiwi, avocado dan sayur bayam. Semoga dipermudahkan urusan sis🥰

4t trước

wah bestnye 🥰🥰🥰🥰 . terimakasih untk tips dan doanye . semoga yg baik2 je untk sis dan baby 🤲😍🥰

aaamiiiin ya mujib . moga berjangkit jangkit "demam" preggy mommies dlm ni dkt awak . semoga dpt zuriat yang soleh dan solehah

4t trước

aamin aamin yaAllah . terimakasih 🥰

Semoga Allah kurniakan Aina Zulia dan suami keturunan dan zuriat yang menyenangkan & membahagiakan dunia akhirat. 🤍

4t trước

aamin2 🥺 terimakasih atas doa nya 🤲

semoga dikurniakan anak Soleh dan solehah, amalkan vitamin dan asid folik selama 3 bulan insyaallah hamil

4t trước

baik2 , terimakasih . 😍😍😍😍 aamin 🤲🤲🤲

Aminn , sy doakan awak cepat dikurniakan zuriat yang sihat , soleh dan solehah 🤲🏻

amin...moga cepat dpt baby & dikurniakn zuriat yg soleh solehah..

4t trước

aamin2 . terimakasih 😍🤲

Waalaikumslm. Aamiin ya rabbal alamin.

4t trước

aamin. terimakasih 😍

amin ya Rabbal Alamin

amiin❤️

amin