Bersalin C-section

Assalamualaikum ibu2. Boleh x saya nak minta tips berpantang Caesarean. Sy bru bersalin pada tanggal 12/4. Ikan haruan dan pati ikan haruan boleh makan ke? Apa lagi pantang utk yg bersalin mcm sy ye? Terima kasih ibu2.

2 Các câu trả lời

segala jenis masakan ikan haruan x boleh makan. x kira la yg fresh ke pati ke ape ke. janji ade kaitan ikan haruan, mmg nurse + doctor x bagi. lain2 boleh mkn mcm biasa selagi xde allergic. tmpt jahitan kena sentiasa kering bru cpt elok. musim2 panas nii, hala kan kipas dkt tmpt jahitan tu je bila tgh rehat, turun kan kain tu sikit.

1y trước

Ok sis baik. Terima kasih atas jawapan nya. Sy akan elakkan makan haruan.