details scan

assalamualaikum ibu2 asiaparent,sya nak brtnya details scan 2d tu ape yg dtunjuk ye?adkh scan 2d sma sperti di klinik kerajaan? #mohonpencerahan

1 Trả lời

setahu sy details scan lain,2d scan lain...2d scan ni..gmbr scan htm putih je & mcm kt kk tu...kalo details scan..biasanya kt klinik swasta..doc akn scan baby scra keseluruhan .check jntg, jari tgn kaki, jantina, fizikal, etc... & kita akn tau keadaan baby scra lebih jelas sekiranya ada mslh..