30hari pantang darah berketul

Assalamualaikum ibu2 ada tak yang pernah terjadi 30hari darah keluar berketul macam daging tu.. Dah 3 hari darah xkeluar tapi Harini jadi banyak lepas tu Berketul2 macam darah beku pun ada #ibupantang

2 Các câu trả lời

wsalam .. sis pantau dulu .. klu beterusan darah beketul tue kluar .. bole rujuk terus ke kk .. sy aitu mcm tue jugak .. tp xbnyak laa .. nurse ckp normal mybe masa doc cuci time beranak aitu tak habis .. mcm sy bsalin czer .. mybe sblom jait tue doc xcuci habis2 darah .. sbb tue kluar bketul ..

3y trước

sama2 kasih .. klu was2 or sebaliknya bole jaa direct rujuk kk ...

Saya pun sama..hari ni 40hari..tp keluar darag ketul2