batuk teruk

Assalamualaikum ibu2 ada tak ibu2 minum ubat batuk nilco syrup yang dibekalkan oleh doktor kk ubatnya doktor suruh minum malam sahaja sebab mengantuk.. saya jadi was2 ?? effect baby ke? Doktor tulis sini minum 15ml sukat guna penuntup dia tu minum time nk tido

batuk teruk
3 Các câu trả lời

saya ada. saya batuk teruk. ubat ni safe utk pregnancy. doc saya suruh minum 3 kali sehari. now im 30weeks pregnant . alhamdulillah tkde apa setakat ni 😊

Bgtau x puan pregnant?

5y trước

InsyaaAllah harap begitu aminnn...

insyallah ok