Keputihan 19 minggu

Assalamualaikum ibu semua , Saya nak tanya . Sejak2 ni ada keputihan keluar untuk second prenancy ni . Tapi keputihan tu keluar tak kerap . First baby takda problem . Second Prenancy kalini agak ketara sikit tetiba keluar keputihan . Takda gatal dan bau pun . Saya dah 19 minggu . Sesiapa yang pernah kena , boleh bagitahu tak kenapa ? Huhu risau pula walaupun anak second 😅 .

Keputihan 19 minggu
5 Các câu trả lời

macam kes saya. keputihan saya agak kerap dan banyak tapi tak berbau or berubah warna so ingat normal lah kan. masa 13week doktor buat swab muncung itik tu and result keluar positif gbs. nanti bersalin kena on antibiotik. so better sis bagitau doktor. nanti doktor akan buat swab

Sy pun mcm tu , tapi xdak apa pon. sbb dia xbau xgatal ok ja , sy kejap ada kejap xdak .. sy kerap basuh dgn air garam dgn asam jaa .. kerap2 tukar pantiliner ..

sy punya keputihn mcm ni gtal dn bebau . tk larat nk hadap dia pnye gtal . ubat yg klinik bg elok 2,3 minggu je lpstu jdi balek

Xnormal ke kalau keluar keputihan? Saya ada jugak tapi tak banyak dan tak kerap. . Keluar waktu kencing jer

inform doctor, nanti akan buat hvs test.

7mo trước

doktor akan masuk muncung itik kat vagina, pastu swab sample guna putik kapas