Lahir pramatang

Assalamualaikum ibu semua.. Saya ada pengalaman anak first saya lahir pramatang 6 bln.. Hidup sehari jaaa...sbb saya ada diabetes.. 1 soalan saya.. Dan mahu tanya kmu ada kar yg pengalaman sama mcm saya.. Mcm mana anak kedua kmu?? Adakar lahir pramatang juga.. Atau sebalik nya.. Skg saya diabetes terkawal dan mkn ubat.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

doa yg baik2.. in shaa Allah smua yg baik2 shj brlaku..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

most welcome..t8 care k😉✌🏻