Bulih bagi tahu tak? Confuse saya dibuat ny

Assalamualaikum ibu ii nk tnya lah kann oke ke bayi umur 9 bulan nk masuk 10 bulan kurang makan nasi 😢 confuse lah saya anak saya ni macm time nk makn nasi tu kadang ii habs tapi kalau time nk suapkan nasi tu kadang ii tknk tkthu nk bgi ap dhh tapi Bert oke 9kg #ingintahu

3 Các câu trả lời

baby sy pun mcmni jgk, awal2 tu kemain sonok makan nasik, lama2 x nk. boring kot makan nasi, sy bg je spageti pasta, skrg dh setahun 8 bulan mcmtu jgk peel nye, ada masa ok je nasi.. ada masa berperang dulu demi sesuap nasi😂 yg penting baby sihat.

Takde apa. Anak saya sampai umur setahun lebih pun tak makan banyak. Kadang2 pelik dia tak lapar ke. Tapi berat semua okay so sihat la takpe. Hahah bila dia dah ready dia sendiri akan makan byk

yg penting baby sihat