assalamualaikum semua

assalamualaikum, hi ibu ibu semua yg brpengalaman, nktnya normal ka anak 1bulan seminggu tak berak, full bf. #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam. normal max 10-14 days dgn syarat baby aktif, perut lembut, boleh kentut, baby aktif , tak meragam. Setiap kali lps mandi baby atau tukar pampers buat rutin exercise kayuh basikal dan urutan I love u. recheck balik pemakanan ibu , lebihkan mknn sayur & buah . if ada ambil jamu atau supplement stop sementara dulu. Jika berterusan boleh jumpa doctor .

2y trước

bf ni ibarat terus jd darah daging..sb tu baby kurang berak bile bf...Sy 2 org ank full bf smpi 2½tahun.. alhamdulillah sehat..

Waalaikumsalam, kalau dah seminggu better check dengan doctor.