Pregnant 22weeks

Baby Kick waktu sy nk rehat je.. hari² baby kick waktu malam dan kadang² awal pagi.. klw tengahari x pernah langsung sy rasa baby gerak .. normal jgk ke baby Just gerak masa malam je .siang diam pula . Waktu malam nak² tido nk rehat dah tu masa tu la tendang bnyk kali sampai x boleh tdur .. jm1 jm2 baru dpt tdur ..#firstbaby

2 Các câu trả lời

okay je. sbb kalau kta bz bergerak sana sini, bayi rasa kena buai, d dodoi. sbb tu dia sedap tidur. kalau kta rest, bayi bangun, sbb x rasa d buai. mcm tu la misi bagitau sy dulu heehe

2y trước

heheh baby sy cmtu lah. sama je dgn awak skrg ni, 23wks😁

Mmg awal2 ni mlm mmg wktu paling aktif utk baby. Dia x de sleep routine lg. nk ajr sleep routine kjutkn dia wktu siang mlm bru tdur. Tp bila baby dh bsar wktu 3rd trimester.

2y trước

tq sharing info ❤️