hai

Assalamualaikum ibu-ibu semua doa kn Sya satu hari nanti ada rezeki zuriat dah lama menanti seronok tengok orang lain ada baby

151 Các câu trả lời

walaikum assalam .. InsyaAllah Tak lame lagi ade lah tu msy suggest minum madu ajaib turkey try sambil tu ikhtiar juga lah .sy ade try slp 1 bulan melekat .😁😁😁

salam sye cadangkan .sis amik acid folic amalkan satu biji sehari .sye amalkan 3 bulan terus rezeki baby.acid folic apa2 brand pun boleh ...sekadar ikhtiar 😊

Aameen Allahumma Aameen, insha Allah moga dikurniakan. Amalkan selawat 1000x setiap hari suami & isteri. Mudah2an dikurniakan rezeki zuriat. Aameen

Aminn insyaallah..perkahwinan pertama sya 6 thn tpi xde rezeki zuriat lgi..alhamdulillah perkahwinan kedua sya allah bg bunting pelamin..

Kak sepupu sy 12 tahun tggu..mcm2 dia iktiar...last2 dia minum air misai kucing..teros lekat...try la minum...mana tau rezeki awk...insyaallah

InsyaAllah sis, sy pun 9tahun kawen baru lekat .. Sy doakan kpd sesiapa yg sedang ttc dikurniakan zuriat yg soleh & solehah .. Aminn

Waalaikumussalam. Innsya Allah puan. Rezeki zuriat akan dtg pada waktu yg tepat. Semoga kesabaran puan menunggu membuahkan hasil. Aamiin

Insyallahh.. akan tibe masanya sis, yang pntg usaha dan serahkan semuanya pd DIA.. just enjoy your TTC journey.. 💪🏽💪🏽

Aamiin.. Sabar dan terus berdoa.. saya 11 tahun menunggu x pernah jemu berdoa. InshaAllah ada nanti.. kena sentiasa positif..

wslam. semoga dikurniakan cahaya mata satu hari nanti.banyakkan berdoa ya.. dan kalau ternampak budak2 doakan mereka sekali.