Tak makan waktu malam bahaya tak?

Assalamualaikum ibu-ibu sekalian... saya preg 9 minggu, kerap muntah lepas makan.jadi sekranv saya selalunya berhenti makan waktu maghrib.dan lepas isyak akan terus baring berehat untuk masuk tidur. Soalannya,bahaya ke kalau ibu hamil tak makan malam? So far rasa lagi selesa nak tidur .sbb tak muntah2 dah bila malam...

1 Trả lời

waalaikumussalam. ikut keselesaan puan ye. yg penting apa yg puan ambik dlm sehari tu cukup utk ibu hamil. semoga segera sembuh dari alahan