baby kurang gerak 28minggu

Assalamualaikum ibu ibu sekalian nak tanya , saya baru masuk 28 minggu mmg baby kurang bergerak ke ? risau kadang tu fikirkan#firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

sis boleh cuba guna kick counter di app ni untuk pantau. tapi kalau sis rasa tak sedap hati, mungkin boleh pergi doktor. kadang-kadang ada komplikasi macam infection atau umbilical cord cekik leher bayi. risau sikit. kalau kurang sangat pergerakan, mungkin elok pergi check to be safe. harap semua okay! ♥