makanan dalam pantang

assalamualaikum hye mommy2 blh share x dlm pantang mommy2 mkn lauk pe ye #just nk thu je????

1 Trả lời

awk brsalin normal atau czer ?

5y trước

oo normal ni xperlu mkn brpntg sgt . elak kn mkn mknn yg angin2 je dgn pedas dlu sis . bkn sbb mommy tpi tkot bby ny perot xsesuai lg . klau ad elergik mknn gatal2 mcm telo ke elak kn mkn dulu . klau xd elergik bole je mkn tpi jgn mkn skli bnyk . tu je . lps tu bnyk kn minum air msk dn mkn mknn brkhasiat sayu buah sis . tok elak sembelit jgn minum milo trlalu pekat . bole je mkn biskut kering ke roti ke klau lapa sbb netek kn ank mmg kerap lapa sis . yg pentg sis kne kerap mkn tpi dlm kuantiti sederhana . kopi2 n cafe jgn minum buat mse ni sbb tkot nt kepala awk sakit . sbb kopi n cafe ni mmg gnggu drh merh . tu je sis . slmt brpntg ye 😊