jarak kehamilan dekat..

Assalamualaikum hye mommy's semua...sy baru buat pregnant test smlm dan positif mengandung..masalah skrg anak sy baru 8 bulan dan masih menyusu badan..daripd smlm sy menangis dan berfikir..apa patut sy buat

8 Các câu trả lời

Xpela nak buat mcm mne kan.. Janji awak jage anak first tu baik2 jgn marah2 dia ..sian dia.. Org kate baby ni dpt rasa klu dia nak dpt adik bru nanti mule la dia meragam.. Mse tu sbr byk2 somi pon kene bgi kejesama.. yela nak jge anak kecik 2 org serentak bukan mudah.. Semoga urusan awak dipermudahkan..

Nak buat mcmna dah trlepas sis.redho je dulu Then after brsalin make sure planning btul2 k.mcm sy pasang implanon terus.sy fhm jg kalau beranak rpt2 ni mmg sukar n perlu ketahann mental n fizikal.InsyaAllah just believe Allah is the best planner.u will be fine.

Masalah sekarang bukan pasal ank you 8 bulan tapi masalah nya pada you sendiri. X perlu lah nak menangis bagai. Pelik lah....Rezeki.. org lain yg bertahun menanti kan zuriat belum tentu mereka dpt lgi.

Nak buat macam mana lagi sis. Terima jelah rezeki tu. Telajak perahu tak boleh diundur.

Buat biasa je😊 Rezeki jgn ditolak...maut jgn d cari...

Terima jer la,dah rezeki

Saya cucuk perancg .

x amk prncng ka