Morning Sickness

Assalamualaikum & Hye ibu² Boleh kongsikan pada saya pengalaman hamil minggu ke berapa kalian mula kena morning sickness? Saya baru hamil 5 minggu 4 hari, masih belum ada simptom² morning sickness tu. Mudah mudahan hamil kalini tak kena ler?

Morning Sickness
93 Các câu trả lời

Alhamdulillah xde morning sickness..bangun pagi pun segar je..cuma tu la loya tp x muntah pun..rasanya loya sbb lapar je kot 😅

Saya xde pon simptom morning sickness tp kene evening sickness..petang jek rase nak munth..xde simptom tu xpe lg bagos

Sy time 5w blom ada lagi ..masuk ja 8w dah start mual..pening .. rasa loya .. hidu bau mknan je nk muntah

Bergantung pada badan masing2. Ada yg awal dan ada yg lambat. Ada yg tak kena morning sickness langsung.

Bila dh tau mgandung..start la morning sickness tu..bila xtau apa2 ok plk..mengada2 betul bdn ni..

sy sebelom cek xde morning sickness ap tp muntah kaw2 mmg teruk..then cek bru tau pregnant 5weeks😁

Alhamdulillah takde morning sickness ni dah masuk 5 bulan..sesekali ke muntah tu pun time gosok gigi

Dr awal pregnent sampai 15minggu ada mabuk. Mabuk teruk sampai 12minggu. After that kurang sikit dh.

Waalaikumussalam, Alhamdulillah takde morning sickness langsung sepanjang mengandung #TAPsupermoms

Saya sampai 15w morning sickness teruk sampai berat badan turun sekarang dah 20w kuat makn hehehe