Tips cpt buka bukaan

Assalamualaikum hye ibu² nak tnya ada tak cara bg cpt bukaan. Sy da 39 mnggu 2 hari xda tanda lg. Smlm rasa skit Sgt xle duduk baring smua g check doc ckp xbuka lg.. Esok last check up dia akn bagitaw bila kena induce sbb ada gula last minute nie.. Ada tips tak utk cpt bg bukaan dia.. Xlrat da nie 😭 #firstbaby

2 Các câu trả lời

Exercise! Tapi memang taklah kan? Tak larat dah. Satu lagi sex, memang dapat tolong cepat bukaan. Baca ni https://my.theasianparent.com/cara-cepatkan-bukaan-rahim

exercise..sex pun bole cepatkan bukaan