Doakan Sy And Baby Selamat❤️

Assalamualaikum.. Harini tengah tunggu turn untuk masuk ot room untuk bersalin secara czer.. Mintak mummy2 semua doakan sy and baby selamat ye ☺️

Doakan Sy And Baby Selamat❤️
52 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan segala urusan. Ibu dan baby sihat dan selamat hendakNya 😘😘

Smoga sist dan baby selamat..dan smoga dprmudahkan urusan sblum,semasa dn slpas yer sist..☺

Goodluck mummy! Semoga semua berjalan lancar. Take a good rest nanti ye n selamat berpantang

Moga Allah permudahkan segala urusan n sis n baby dlm keadaan selamat n sihat..

wsalam sis..smga semuanya selmat dn dipermudahkn sglanya nnti..

Smoga bby dan mommy slamat dn smua nya bjalan dngn lancar 😇🙏

Waalaikumsalam smoga d permudahkn sis..awk n baby slmt n sihat...

Aaminn moga dipermudahkan urusan sis n baby sihat hendaknya

aamiin..moga d peemudahkn proses bersalinnya..

semoga dipermudahkan,dn semoga bby dan ibu selamat...