ALHAMDULILLAH SELAMAT BERSALIN 🥰

Kemarin petang sy ada post tnya ttg contractions . And petang tu jg pegi pac utk bt check . Dtg sna contracts intens and bukaan dah 2cm . Malam tu jg sy masuk OT sbb mmng kena czer jg 😂 due patutnya 17/07 tp alhamdulillah selamat melahirkan baby girl , 37weeks 6days , berat 3.3kg 🤲🏻 sy doakan semua ibu² yg menunggu kelahiran permata mereka dipermudahkan persalinan nnti 🥰🤲🏻 aamiin #pregnancy

3 Các câu trả lời

Sama la sis, baby girl .. 3.3kg .. sepatutnya sy pny due 26.7..tapi kena czer jugak sebab baby breech..

alhamdulillah, tahniah sis ❤️

tahniah